Depó-Trade ’94 Bt.

Választékunk döntő többségében Magyarországon jól ismert márkatermékekből áll, továbbá “első áras” termékek is beszerezhetők nagykereskedésünkben.

29 éve vagyunk jelen a nagykereskedelmi szektorban.

Depó-Trade '94 Bt.

Kihagyhatatlan ajánlatok és akciók folyamatosan kínálatunkban.

Négy üzletkötőnk heti rendszerességgel látogatja vevőinket, hogy személyesen biztosítsák a zökkenőmentes rendelési folyamatot. A megrendeléseket a tatai nagykereskedelmi raktárunkba továbbítják, ahonnan öt tehergépkocsink végzi a gyors és megbízható kiszállítást.

Csatlakozzon több mint 400 szerződött állandó partnerünkhöz, akik már élvezik széles termékválasztékunk előnyeit. Kínálatunkban körülbelül 2500 cikkelemből válogathat, amelyek döntő többsége Magyarországon jól ismert márkatermék. Emellett “első áras” termékeket is kínálunk, hogy minden igényt kielégítsünk.

Ne maradjon le kihagyhatatlan és folyamatos akcióinkról! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és fedezze fel, hogyan tehetjük hatékonyabbá és jövedelmezőbbé üzletét!

29 éve a piacon

Cégünk 1994-ben egy garázsból indult, alapítóink áldozatos munkája lehetővé tette, hogy mára egy több generációs vállalkozásként megfeleljünk a mai kor kihívásainak és elvárásainak.

Folyamatos fejlődés

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés és innováció irányába. Naprakész technológiáink és modern üzleti megoldásaink révén mindig készen állunk arra, hogy az ügyfelek számára a legújabb és leghatékonyabb szolgáltatásokat nyújtsuk.

Megbízható partner

Célunk megbízhatóság, és büszkén állunk azon az elvünkhöz, hogy partnereink számára kiváló és stabil együttműködést biztosítunk.

Nagykereskedelmi Élelmiszerbeszerzés

A Depó-Trade '94 Bt. kínálatában a legnépszerűbb magyar márkatermékek és „első áras” termékek egyaránt megtalálhatók, amelyek mind megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Használja ki online és applikációs rendelési felületeink előnyeit, és maradjon mindig naprakész a legjobb áras ajánlatainkkal. Rendszeresen frissített akcióink és különleges ajánlataink révén biztos lehet benne, hogy mindig a legkedvezőbb árakon szerezheti be a szükséges termékeket.

Fedezze fel online rendelési felületünket vagy töltse le applikációnkat, hogy könnyedén, gyorsan és kényelmesen vásárolhasson bárhonnan, bármikor. Tartsa lépést a piaci trendekkel és biztosítsa, hogy üzlete mindig a legjobb termékeket kínálja a legkedvezőbb árakon.

 

Éve a piacon
0 +
Partnerrel
0 +
Munkatárssal
0 +

Miért a Depó-Trade?

Alapítóink áldozatos munkája és elkötelezettsége révén büszkén szolgáljuk ki több mint 400 állandó partnerünket, akik körülbelül 2500 cikkelemből válogathatnak. Modern technológiáink és innovatív megoldásaink biztosítják, hogy ügyfeleink mindig a legjobb szolgáltatásokat kapják.

Üzletkötők

Elérhetőség és személyes kontakt, a partnerkapcsolat optimális működéséért.

Promóciók

Rendszeresen frissülő akcióink és különleges ajánlataink, ügyfeleink előnyös vásárlása érdekében

Megbízható partner

Közel 30 éve az élelmiszer nagykereskedelem piacán, elkötelezett a hosszú távú üzleti kapcsolatok iránt

Rugalmasság

Alkalmazkodás ügyfeleink változó igényeihez és a piaci körülményekhez

Raktárkészlet

Biztosítjuk a folytonos ellátást, gyors reagálás a partereink igényeire

Kiszállítás

Gyors és hatékony kiszállításunk biztosítja a termékek időben és sérülésmentes érkezését partnereinkhez

Raktárkészlet

Biztosítjuk a folytonos ellátást, gyors reagálás a partereink igényeire

Rugalmasság

Alkalmazkodás ügyfeleink változó igényeihez és a piaci körülményekhez

Promóciók

Rendszeresen frissülő akcióink és különleges ajánlataink, ügyfeleink előnyös vásárlása érdekében

Újdonságok

A legkeresettebb újdonságok

A Depó-Trade '94 Bt. kínálatában mindig megtalálhatók a legújabb és legkeresettebb termékek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóink számára folyamatosan frissítjük és bővítjük termékkínálatunkat, hogy lépést tartsunk a piac legújabb trendjeivel és igényeivel.

Partnereink számára ez azt jelenti, hogy mindig hozzáférhetnek azokhoz a termékekhez, amelyek iránt a legnagyobb a kereslet, így biztosítva, hogy üzletük polcain mindig friss és népszerű áruk legyenek. Az újdonságokat és aktuálisan legnépszerűbb termékeket nyomon követjük, hogy semmiről ne maradjon le.

A Depó-Trade hatalmas választéka és verhetetlen árai miatt választottuk őket. Végre úgy érezzük, hogy törődnek a boltunk igényeivel és elvárásaival. Minden rendelésünk zökkenőmentes és gyors.

Azért választottuk a Depó-Trade-et, mert hatalmas választékkal rendelkeznek, és árban verhetetlenek. Úgy érezzük, végre van egy partner, aki törődik a szupermarketünk igényeivel és elvárásaival.

A Depó-Trade hatalmas választéka és verhetetlen árai meggyőztek minket. Úgy érezzük, hogy végre egy partner, aki valóban törődik a pékségünk igényeivel és elvárásaival.

A Depó-Trade kiváló partnerünk lett, mert hatalmas termékválasztékuk és versenyképes áraik mindig kielégítik az éttermünk igényeit. Érezzük, hogy fontosak vagyunk számukra, és ez nagyon sokat jelent.

A Depó-Trade hatalmas választéka és verhetetlen árai mellett az is fontos volt számunkra, hogy valóban törődnek a kávézónk igényeivel. Minden alkalommal gyors és pontos kiszolgálást kapunk.

A Depó-Trade hatalmas választéka és verhetetlen árai mellett különösen azt értékeljük, hogy úgy érezzük, végre van egy partner, aki valóban törődik a büfénk igényeivel és elvárásaival.

Amiben Verhetetlenek vagyunk

A Minőség és Megbízhatóság Garantálva!

Kínálatunkban több mint 2500 különböző termék található, amelyek között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Legyen szó friss zöldségekről, gyümölcsökről, tejtermékekről, húsárukról vagy szárazárukról, nálunk mindig a legjobb minőséget találja. Folyamatosan frissülő raktárkészletünk biztosítja, hogy mindig a legfrissebb és legjobb termékeket kínáljuk vásárlóinknak.

Nálunk a minőség és a kedvező ár kéz a kézben jár. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk. Rendszeres akcióink és kedvezményeink révén mindig versenyképes árakat biztosítunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen vásárlásaival.

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink érezzék, törődünk igényeikkel és elvárásaikkal. Üzletkötőink heti rendszerességgel látogatják partnereinket, hogy személyesen is kapcsolatot tartsanak és segítsenek a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Ügyfélszolgálatunk mindig készségesen áll rendelkezésére, hogy minden kérdésére választ kapjon.

Megadjuk Önnek a legjobb árunkat!*

*A legpontosabb árkalkuláció érdekében kérjük adja meg vállalkozásának a következő adatait:

Új partnerek leggyakrabban feltett kérdései

További kérdés esetén töltse ki az űrlapot vagy hívja központunkat!

Rendelését leadhatja online felületünkön keresztül, applikációnkon keresztül, vagy üzletkötőink segítségével. Látogasson el weboldalunkra vagy töltse le applikációnkat a gyors és kényelmes vásárlás érdekében.

Kiszállítási szolgáltatásunk elsősorban Győr, Esztergom, Budapest és Székesfehérvár területén érhető el. Előre egyeztetett időpontban telephelyünkön is átveheti a megrendelt árut.

Üzletkötőink heti rendszerességgel látogatják partnereinket. Ha közvetlen kapcsolatot szeretne létesíteni, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön üzenetet online felületünkön keresztül.

Kínálatunkban több mint 2500 termék található, beleértve friss zöldségeket és gyümölcsöket, tejtermékeket, húsárukat és szárazárukat. Termékeink között megtalálhatók a jól ismert magyar márkatermékek és „első áras” termékek is.

Az aktuális akcióinkról és különleges ajánlatainkról értesülhet hírlevelünkre feliratkozva, online felületünkön vagy applikációnkon keresztül. Így mindig naprakész lehet a legjobb árakat illetően.

A megrendelt árukat tatai nagykereskedelmi raktárunkból öt tehergépkocsi végzi. Gyors és megbízható kiszállítási szolgáltatásunk biztosítja, hogy a termékek időben és sérülésmentesen érkezzenek meg Önhöz.

A Depó-Trade ’94 Bt. több mint 29 év tapasztalatával áll rendelkezésére. Hatalmas termékválasztékunk, verhetetlen ár-érték arányunk és ügyfélközpontú hozzáállásunk garantálja, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsuk partnereinknek.

Nagykereskedelmi akciók

Partnereinket segíti időszakosan megjelenő 20 oldalas akciós újságunk, hogy a rendszeresen rendelt és új termékek se maradjanak le boltjuk polcairól.

A megtekintéshez kattintson az újságra!

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az űrlap elküldésével automatikusan visszahívást kér tőlünk. Amennyiben konrkét kérdést szeretne feltenni számunkra, kérem tegye fel az „Üzenet tartalma” szekcióban! Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Iratkozzon fel hírlevelünkre legfrissebb akcíóinkért

Ne maradjon le hetente frissülő aktuális ajánlatainkról! Íratkozzon fel most, hogy elsőként értesülhessen legújabb kedvezményeinkről és különleges ajánlatainkról!

Jelentkezzen állásunkra!

Töltse ki űrlapunkat!